22 aydir 3 i̇l mi̇lli̇ eği̇ti̇m müdürü gören gazi̇osmanpaşa li̇sesi̇ i̇nşaati neden bi̇ti̇ri̇lemi̇yor

Bakan Mahmut Özer’in gitmesi Tokat’a Milli Eğitimdeki yapılan yatırımların durma sebebi mi?

22 aydir 3 i̇l mi̇lli̇ eği̇ti̇m müdürü gören gazi̇osmanpaşa li̇sesi̇ i̇nşaati neden bi̇ti̇ri̇lemi̇yor
Saat: 00:23 Tarih: 18/12/2023 Tarih: 18/12/2023
Tokat’ta Eski Millieğitim Bakanı Mahmut Özer’in bakanlığı döneminde yapılan yatırımların bazılarının halen bitirilmemesi akıllara “Bakan gitti yatırımlar durdu” noktasını getirdi.
Eski Millieğitim Bakanı Mahmut Özer’in bakanlığı döneminde Millieğitimin Müdürlüğünde Tarihinin en büyük değilimini yaşayan Tokat’ta yapılan yatırımların hala bitirilmemesi 4 il müdürünün gelmesi (Murat Küçükali 2 yıl. Murat Ağar 6 ay. Ahmet Özdemir 1.5 yıl ve mevcut Hüseyin Kır) akıllarda Tokat İl Millieğitim Müdürlüğü camiasında sorun olduğu akıllara geliyor.
Tokat’ta simge okullardan ve bir çok önemli kişilerin yetiştiği Gaziosmanpaşa Lisesi ve Endüstri Meslek Lisesi tadilat işlerinin bitirilmemesi akıllara yatırımların yeterince denetlenmediğini getirdi. 7.3.2022 tarihinde Tokat Valiliği Tokat merkez ilçe köylere hizmet götürme birliği tarafından güçlendirme ihalesi yapılan Tokat Gaziosmanpaşa Lisesi ihalesini de 6 aylık sürede birilmesi gereken iş aradan geçen 22 ay ve üç müdür değişmesine rağmen hala bitirilip eğitime açılmayarak öğrenci ve veliler mağdur ediliyor.
HABER : KENAN KAYHAN
Yorum yaz